fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla i cafe “Firma” vas pozivaju na još jedno filmsko veče na otvorenom.

Nakon što smo za sve ljubitelje njemačkog jezima omogućili besplatno kino uz prva dva dijela urnebesne komedije “Fack you Göhte” u JU NUB “Derviš Sušić” i u našim prostorijama: U utorak, 18.06.2016. sa početkom u 20:00 h organizujemo sa cafe-om “Firma” ljetno kino uz projekciju filma “Fack you Göhte 3″, a film prikazujemo sa titlovima na BHS jeziku. Projekcija filma će se održati u ljetnoj cafe-a “Firma” u ulici Tabašnice 2 (kod fontane i zgrade Barok) a Glossa-centar Tuzla je za vas pripremio besplatne kokice (točeno pivo je po cijeni od samo 2,00 KM) i nagradnu igru sa vrijednim nagradama:

  1. 30% popusta na kurs njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik Tuzla
  2. 20% popusta na kurs njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik Tuzla
  3. 10% popusta na kurs njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik Tuzla

U slučaju lošeg vremena projekcija filma neće biti otkazana jer postoji mogućnost da se projekcija održi u zatvorenom prostoru po potrebi.

Ulaz je slobodan za sve zainteresovane!

Radnja filma:

U posljednjem dijelu njemačke trilogije “Fack ju Göhte” u srednjoj školi bliži se završni ispit. Nastavnik Zeki Miller treba natjerati svoje učenike da ozbiljno zagriju stolice, no djeca “razreda haosa” ne shvataju ozbiljnost ovog zadatka zbog čega upadaju u probleme i odbijaju saradnju. Puno toga zavisi o tome kako će Miller motivisati učenike – njegov posao, ugled škole i sama budućnost prkosnih tinejdžera.

U nastavku možete da pogledate trejler:

ŠTA?: ljetno kino uz film “Fack ju Göhte 3″

KADA?: utorak, 18.06.2019. u 20.00 h

GDJE?: cafe “Firma” u ulici Tabašnice 2 (kod fontane i zgrade Barok)