fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Derventa i cafe “Caribic” vas pozivaju na još jedno filmsko veče na otvorenom.

Nakon što smo za sve ljubitelje njemačkog jezima omogućili besplatno kino uz prvi dio urnebesne komedije “Fack you Göhte” u našim prostorijama: U srijedu, 03.07.2019. sa početkom u 20:30 h organizujemo sa cafe-om “Caribic” ljetno kino uz projekciju filma “Fack you Göhte 2″, a film prikazujemo sa titlovima na BHS jeziku. Projekcija filma će se održati u ljetnoj bašti cafe-a “Caribic” (prekoputa Glossa-centra i Derventskog lista) a Glossa-centar Derventa je za vas pripremio besplatne kokice.

U slučaju lošeg vremena projekcija filma neće biti otkazana jer postoji mogućnost da se projekcija održi u zatvorenom prostoru po potrebi, i to u prostorijama Glossa-centra.

Ulaz je slobodan za sve zainteresovane!

Radnja filma:

U posljednjem dijelu njemačke trilogije “Fack ju Göhte” u srednjoj školi bliži se završni ispit. Nastavnik Zeki Miller treba natjerati svoje učenike da ozbiljno zagriju stolice, no djeca “razreda haosa” ne shvataju ozbiljnost ovog zadatka zbog čega upadaju u probleme i odbijaju saradnju. Puno toga zavisi o tome kako će Miller motivisati učenike – njegov posao, ugled škole i sama budućnost prkosnih tinejdžera.

U nastavku možete da pogledate trejler:

ŠTA?: ljetno kino uz film “Fack ju Göhte 2″

KADA?: srijeda, 03.07.2019. u 20.30 h

GDJE?: cafe “Caribic”