Draga djeco, dragi roditelji, Glossa – centar za njemački jezik Zvornik je za vas pripremio posebnu ponudu za ljeto: dječiji kursevi njemačkog jezika!

Iskoristite ljeto za kupanje, sunčanje, šetnju, igru, ali i za učenje njemačkog jezika!

Naši ljetni kursevi su primjereni za djecu sa predznanjem njemačkog jezika, ali i za onu djecu bez predznanja!

Start: 30. jun 2018. Prijavite se na vrijeme i obezbijedite sebi mjesto!

Broj mjesta je ograničen. 

Mislili smo na sve: Ljetni dječiji kurs podrazumijeva učenje njemačkog jezika pomoću posebno pripremljenih materijala koji su prilagođeni uzrastu, ciljnoj grupi i interesovanju djece. Kurs se sastoji od 9 dolazaka po 3 školska časa (2 u učionici i 1 izvan učionice) i održava se jednom sedmično, i to radnim danom tako da imate vremena i za ostale aktivnosti tokom ljetnog raspusta, ali i slobodan vikend! Ljetni dječiji kurs je osmišljen na način da djeca opušteno i bez pritiska usvajaju njemački jezik uz aktivnosti koje Glossa – centar za nejmački jezik Zvornik dodatno i besplatno organizuje tokom ljeta za djecu polaznike.

Ono što izdvaja ljetni dječiji kurs od standardnog:

  1. Održava se radnim danom.
  2. Naš stručni tim nastavnika je pripremio poseban materijal koji je besplatan. Dakle, roditelji se ne moraju pobrinuti da nabave udžbenike.
  3. Glossa-centar Zvornik je pripremio mnoštvo zanimljivih sadržaja koji su besplatni za polaznike dječijeg ljetnjeg kursa, što će ne samo kurs nego i ljeto učiniti zanimljivijim.
  4. Polaznike dječijeg ljetnjeg kursa očekuje zabavna nastava u vidu radionica.
  5. Mogućnost da se čas održi i u prirodi (koristimo lijepo vrijeme).
  6. Ljetni dječiji kurs se plaća na dvije rate, i to po promotivnim cijenama (1 čas je 3,00 KM!).

Prijave i dodatne informacije su moguće putem telefona 065 539 172, putem maila zvornik@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 15, Zvornik.

Ljeto je u znaku ljetnih dječijih kurseva njemačkog jezika u Glossa-centru Zvornik! Dobro nam došli!