fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla povodom Dana otvorenih vrata i 5. rođendana organizuje komunikacijsku radionicu sa izvornim govornikom njemačkog jezika pod nazivom “Kaffee und Kuchen mit Lisa” (“Kafa i kolači sa Lisom”). U petak, 25.10.2019. sa početkom od 19:00 h, će svi ljubitelj njemačkog jezika imati priliku da provedu zabavno veče sa izvornim govornikom njemačkog jezika Lisom Krause. Pridružite nam se u prostorijama Glossa – centar za njemački jezik Tuzla u ulici Džafer Mahala 1-Skver (II sprat iznad Azela)!

Naša saradnica Lisa Krause i naši predavači su za vas pripremili kafu i kolače (Kaffee und Kuchen), kao i razne igre i muziku. Iskoristite priliku da svoje znanje iz njemačkog jezika iskušate u razgovoru sa izvornim govornikom njemačkog jezika! Sve vježbe i igre smo prilagodili različitim nivoima znanja. 

Iz organizatorskih razloga je obavezna prijava. Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije za ovaj događaj u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Tuzla svakim radnim danom od 15:00 – 22:00 h i sbotom od 9.00 h do 14.00 h u ulici Džafer Mahala 1 – Skver (2. sprat iznad Azela), te putem telefona na broj 061 571 561 ili mejlom na adresu tuzla@glossa.ba.

“Kaffee und Kuchen mit Lisa” – komunikacijska radionica koju ne želite propustiti!

Dobro nam došli!