Ukoliko planirate da polažete ispit Goethe-Instituta u jednom od narednih rokova ili želite da naučite njemački jezik, ljetni kursevi njemačkog jezika u Glossa-centru Prnjavor su pravo vrijeme da započnete učenje! Uz intenzivne ljetne kurseve njemačkog jezika ćete se detaljno i blagovremeno pripremiti za ispit ili naučiti njemački jezik do te mjere da sa početkom septembra mjeseca možete pohađati kurs na jednoj ljestvici više nego prvobitno planirano.

Ljeto je godišnje doba koje pruža mnogo zabave, avantura i druženja, ali je sigurno i prilika za mlade da spoje ugodno sa korisnim. Upravo iz tog razloga u Glossa – centru za njemački jezik Prnjavor ne pravimo ljetnu pauzu!

Zašto učiti njemački jezik u Glossa-centru? Navodimo pet razloga!

  1. Nastavu vode profesori njemačkog jezika koji su ujedno sertifikovani ispitivači Goethe-Instituta.
  2. Kurs vas priprema da govorite, pišete i razumijete ono što slušate i čitate na njemačkom jeziku.
  3. Nakon svakog nivoa ste spremni za polaganje Goethe-ispita i upoznati ste sa njegovom formom.
  4. Ono što učite, to i primjenjujete – nastava je organizovana tako da koristite stečena znanja i vještine komunikacije.
  5. Nastavnik je tu za vas – pratimo vaš napredak i savjetujemo kako ćete postići svoj maksimum.

UPIS U TOKU! Ljeto može da počne!

PRIJAVE I DODATNE INFORMACIJE:

Veljka Milankovića bb
78430 Prnjavor
Bosna i Hercegovina


 +387 65 531 840


 prnjavor@glossa.ba
 www.glossa.ba/prnjavor 
 facebook.com/glossaprnjavor


Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 16:00 do 22:00. (informacije i upis: 16:00 – 17:00); subotom od 09:00 d0 13:00h


Ukoliko niste u mogućnosti da posjetite naše prostorije u okviru radnog vremena, budite slobodni da nas kontaktirate putem maila ili telefonom, kako bismo za Vas rezervisali termin za upis.