fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Doboj organizuje komunikacijsku njemačkog jezika pod nazivom “Kaffee und Kuchen mit Becca” (“Kafa i kolači sa Beccom”). U srijedu, 16.10.2019. sa početkom od 19:00 časova će svi ljubitelj njemačkog jezika imati priliku da provedu zabavno veče sa izvornom govornicom njemačkog jezika Beccom Liu. Pridružite nam se u prostorijama Glossa – centar za njemački jezik Doboj u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg Radnika na I spratu desno)!

Becca Liu je magistar njemačkg jezika i književnosti koja je rođena 1994. godine, dolazi iz Šangaja i trenutno živi u njemačkom gradu Drezdenu gdje radi kao volonter u jednj školi.

Naša saradnica Becca Liu i naši predavači su za vas pripremili kafu i kolače (Kaffee und Kuchen), kao i razne igre i muziku. Iskoristite priliku da svoje znanje iz njemačkog jezika iskušate u razgovoru sa magistrom njemačkog jezika iz Kine! Sve vježbe i igre smo prilagodili različitim nivoima znanja. 

Za komunikacijsku radionicu “Kaffee und Kuchen mit Becca” je iz organizacionih razloga obavezna prethodna prijava putem telefona na 065/930-053 putem maila doboj@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (I sprat) svakim radnim danom od 16:00 h do 22:00 h, te subotom od 8:00 h do 12:30 h.

“Kaffee und Kuchen mit Becca” – komunikacijska radionica koju ne želite propustiti!

Dobro nam došli!