Glossa – centar za njemački jezik Brčko je za zdravstvene radnike pripremio jedno posebno ljetno iznenađenje: BESPLATNE RADIONICE U JULU I AVGUSTU!

Besplatne radionice za zdravstvene radnike u Brčkom će se održavati svaki drugi četvrtak u julu i avgustu, a prva radionica je već u četvrtak, 05. jula u 19.00 h. Radionica traje dva školska časa, tj. od 19.00 h do 20.30 h!

Radionice su namijenjene zdravstvenim radnicima  i služe unapređenju vokabulara iz te oblasti. Ovdje ćete, između ostalog, imati priliku da čitate tekstove i slušate razgovore na medicinske teme, imaćete priliku da analizirate snimak doktora koji propisuje lijekove svom pacijentu, te ćete moći da učestvujete u simulaciji razgovora između doktora i pacijenata gdje ćete moći da stečeno znanje iskoristite u praksi.

Dobro nam došli!

Više informacija o besplatnim radionicama za zdravstvene radnike u Brčkom možete dobiti putem telefona na 066/305-888 putem maila brcko@glossa.ba ili lično u našim prostorijama na adresi Bulevar mira 4, svakim radnim danom od 16:00 h do 22:00 h.