U saradnji sa Narodnom bibliotekom u Derventi “Branko Radičević” organizujemo kreativnu radionicu pod nazivom “Kako postati super junak” u subotu, 23.06.2018. sa početkom u 19.00 h na platou Biblioteke.

Pozivamo svu zainteresovanu djecu i njihove roditelje da nam se pridruže na ovoj besplatnoj radionici koja će se održati na otvorenom na platou Biblioteke!

Radionica je besplatna!

A kako bi djeca uživala u potpunosti, naši profesori i saradnici će djeci po želji nacrtati na lice masku njihovog omiljenog super heroja, kao npr. Supermana, Spidermana, Batmana i sl. 

Cilj je da zajedno učimo njemači jezik, da se zabavimo, ali uz to i da učimo kako biti super dobar, super pametan i super jak. U tome će nam pomoći profesori njemačkog jezika, učitelji, fitness instruktori i mnogi drugi! Pridružite nam se!

ŠTA? – besplatna radionica za djecu na otvorenom “Kako postati super junak”

KADA? – u subotu, 23.06.2018. u 19.00 h

GDJE? – plato Narodne biblioteke

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti putem telefona na 066 848 261, na mail derventa@glossa.ba ili lično u našim prostorijama svakim radnim danom od 17.00 h do 22.00 h u ulici Cara Lazara 45 (zgrada “Derventskog lista”).

Dobro nam došli!