fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Bijeljina je sa manifestacijom Dan otvorenih vrata juče, 12.3.2019. obilježio nastavak rada u novim prostorijama u centru Bijeljine. Tom prilikom je zainteresovanim građanima omogućeno da posjete nove prostorije Centra i da učestvuju u nekim od aktivnosti cjelodnevnog programa.

Pored učešća na probnim časovima i beslatnim provjerama znanja njemačkog jezika, posjetioci su imali priliku da obave i informativne razgovore sa sertifikovanim ispitivačimna za Goethe-ispite, koji su ujedno i nastavnici u Glossa-centru. Mnogi prisutni su iskoristili i priliku da se isti dan upišu na kurs njemačkog jezika, te da na taj način osiguraju i dodatni popust.

Svi zainteresovani koji nisu bili u prilici da 12. marta posjete Glossa – centar za njemački jezik Bijeljina u novim prostorijama u Karađorđevoj 45-47, to svakako mogu da učine od ponedjeljka do petka između 17:00 i 22:00 časa.

Zvanični upisni rok je u toku

Svakako je važno napomenuti i to da je u Glossa-centru Bijeljina u toku i zvanični upisni rok na kurseve njemačkog jezika na svim nivoima, kako za odrasle, tako i za djecu. Upisati se mogu svi zainteresovani, sa i bez predznanja njemačkog jezika. Opširnije informacije potražite direktno u prostorijama Centra, te putem telefona na broj 065 472 224 ili elektronske pošte na adresu bijeljina@glossa.ba.

This slideshow requires JavaScript.