Glossa – centar za njemački jezik Teslić organizuje takmičenje iz njemačkog jezika za svu zainteresovanu djecu i omladinu na nivoima jezičkog znanja A1, A2, B1 i B2.

Takmičenje će se održati u subotu, 02.06.2018. godine u 13:15 časova u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Teslić na adresi Svetog Save 19.

Osim polaznika dječijih i omladinskih kurseva na takmičenju mogu učestvovati i svi zainteresovani školarci uzrasta od 12 do 18 godina.

Za eksterne kandidate organizujemo besplatno ulazno testiranje u utorak, 29.05.2018. godine u 17.00 časova kako bismo utvrdili njihov nivo znanja njemačkog jezika.

Takmičenje iz njemačkog jezika će se sastojati iz dva dijela, čiji je fokus na testiranju produktivnih vještina komunikacije i to pismenih i usmenih u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za strane jezike.

Svi kandidati, koji žele učestvovati na takmičenju mogu se prijaviti najkasnije do 26.05.2018. godine.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i učestvuju na takmičenju i osvoje vrijedne nagrade:

  •  PRVO MJESTO – zlatna medalja i diploma sa besplatnim kursom njemačkog jezika ili 20 % popusta na ljetnu školu “Glossa Sommer” u Beču ili Gracu
  • DRUGO MJESTO – srebrna medalja i diploma sa 50% popusta na kurs njemačkog jezika ili 15 % popusta na ljetnu školu “Glossa Sommer” u Beču ili Gracu
  • TREĆE MJESTO – bronzana medalja i 30 % popusta na kurs njemačkog jezika ili 10 % popusta na ljetnu školu “Glossa Sommer” u Beču ili Gracu

Prijave se vrše na info-pultu u prostorijama Glossa- centra za njemački jezik.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mejl teslic@glossa.ba, telefonom na 065 288 870 ili direktno u prostorijama Glossa- centra za njemački jezik Teslić na adresi Svetog Save 19.

Radujemo se vašem učešću!

Vaš Glossa – centar za njemački jezik Teslić