Već nekoliko godina zaredom se u Glossa – centru za njemački jezik Prijedor brinemo da djeca uživaju u ljetu – i uče njemački jezik! Naš ljetni kurs njemačkog jezika za djecu – Kinder-Sommerkurs je odlično rješenje za kvalitetno iskorištenu ljetnu pauzu. A evo i zašto:

  • Nastavu smo prilagodili uzrastu svakog djeteta, shodno starosnoj dobi i sposobnostima.
  • Učionica nema zidove! Nastava se održava i izvan naših prostorija: u našem dvorištu, tokom posjete muzeju, u parku ili tokom druženja na sladoledu. Djeca uče jezik u realnom okruženju i zaboravljaju se, bez osjećaja da su u školi.
  • Svaki dan kurs ima svoj zaseban cilj. Shodno tome je moguće pauzirati kurs u svakom trenutku i učenje nastaviti npr. nakon godišnjeg odmora.
  • Nastava je organizovana prema programu Glossa Sommer, naše internacionalne ljetne škole njemačkog jezika u Beču i Gracu.
  • Vaša djeca su pod stalnim nadzorom stručnih nastavnika i pedagoga Glossa-centra.
  • Informisani ste o napretku vašeg djeteta kada god to poželite.
  • Ljetni kurs za djecu podrazumijeva 30 časova (3 KM po času).

Naši najmlađi polaznici koji su pohađali ljetni kurs njemačkog jezika za djecu i koji i do danas sa nama uče njemački su najbolji dokaz da je ljeto u Glossa-centru i više nego zabavno!

Individualnim pristupom pristupom u nastavi, bogatim nastavnim programom i aktivnostima van učionice se brinemo da djeca napredak u učenju njemačkog jezika doživljavaju sa radošću i zadovoljstvom.

Sva djeca koja žele sa nama učiti njemački jezik tokom ljeta mogu da računaju na raznovrsne nastavne sadržaje u učionici i izvan nje. Pripremili smo mnogobrojne igre, aktivnosti u prirodi, učenje uz film, muziku, glumu ili ples, druženja između grupa uz društvene igre i još mnogo toga.

Dobro došli na ljetni kurs njemačkog jezika za djecu – Kinder-Sommerkurs!

UPIS U TOKU!

065679952 ili prijedor@glossa.ba