Glossa – centar za njemački jezik Prijedor u četvrtak, 23.11.2017. od 17:00h do 22:00h organizuje Dan otvorenih vrata za sve ljubitelje njemačkog jezika.

Ovoga dana će svi zainteresovani građani Prijedora i okoline imati priliku da steknu uvid u rad i aktivnosti Glossa – centra za njemački jezik; na Dan otvorenih vrata možete saznati sve o našoj ponudi kurseva njemačkog jezika za odrasle, online kursevima, Glossa – Sommer, kao i o našoj ponudi kurseva za djecu. Za sve posjetioce koji žele da ustanove na kojem su nivou znanja njemačkog jezika na Dan otvorenih vrata nudimo besplatno ulazno testiranje – pomoću našeg ulaznog testa predavači Glossa – centra za njemački jezik mogu da Vam pomognu da se odlučite za kurs njemačkog jezika koji bi najviše odgovarao Vašem predznanju i slobodnom vremenu sa kojim raspolažete. Posjetite nas na Dan otvorenih vrata u našim prostorijama u ulici Vožda Karađorđa 14/1 u Prijedoru.

Upišite kurs na “Dan otvorenih vrata” i ostvarite popust u visini do čak 20%!

Za sve znatiželjne posjetioce smo pripremili radionice njemačkog jezika i sadržaje koje će Vam pomoći da učinite dalje korake u savladavanju ovog svjetskog jezika.

Vrata Glossa – centra za njemački jezik Prijedor su otvorena za sve!

Deutsch ist super!