fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Derventa  organizovaće u ponedjeljak, 09.12.2019. od 19:00 časova besplatnu radionicu na temu “Šta treba da znate prije nego odete u Njemačku?” za sve građane Dervente.

Učesnici ove radionice imaće priliku da se upoznaju sa sa Njemačkom i razlikama koje postoje u odnosu na našu zemlju, sa njihovim školstvom, zdravstvenim sistemom, običajima i ostalim korisnim informacijama za sve one koji tamo odlaze kako bi studirali, radili ili iz nekog drugog razloga.

Ova radionica je takođe sjajna prilika za sve građane Dervente koji planiraju da se zaposle ili upišu fakultet u nekoj od država njemačkog govornog područja. Prisutni će imati priliku da saznaju i sve potrebne informacije o kursevima koje nudimo u Glossa-centru, te o pripremama za polaganje međunarodno priznatog Goethe-sertifikata.

KADA? – ponedjeljak, 9.12.2019. od 19:00 sati
GDJE? – Glossa-centar Derventa, Cara Lazara 45

ULAZ BESPLATAN!

Rezervacije su moguće direktno u Glossa-centru Derventa u ulici Cara Lazara 45 u terminu od 17h do 22h, telefonom na broj  +387 66 848 261 putem mejla derventa@glossa.ba ili sistemom za razmjenu poruka na zvaničnoj Facebook-stranici Glossa-centra Derventa.