fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla i Austrijska biblioteka u Tuzli Vas pozivaju na projekciju filma Fack ju Göhte 2″.

Ovaj film, koji će biti prikazan u srijedu, 03.04.2019. u 19:00 sati u JU Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci “Derviš Sušić” Tuzla, odjel Austrijske biblioteke, odlična je prilika za sve ljubitelje filmova na njemačkom jeziku da pogledaju drugi dio od ukupno tri dijela jedne od najpoznatijih i najpopularnijih komedija njemačkog govornog područja.

Glossa-centar Tuzla će Vam i ovaj put dočarati kino-atmosferu uz besplatne kokice i sokove. 

Organizujemo nagradno izvlačenje! Nagrada je poklon paket Glossa – centra za njemački jezik Tuzla i popust na kurs u visini od 10 % dodatnog popusta na kurs!

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla i Austrijska biblioteka u Tuzli pozivaju sve zainteresovane građane da posjete projekciju.

Ulaz je slobodan.

Film će biti prikazan sa titlom na bosanskom jeziku.

Ova filmska projekcija je još jedan zajednički projekat Biblioteke i Glossa-centra. Projekat se sprovodi na osnovu prethodno definisanog sporazuma o saradnji.

Gospodin Müller nije zadovoljan svojim novim radom na Goethe-Gesamtschule. Direktor Gerster želi poboljšati imidž škole zato što želi da bude simbol nove kampanje. Da bi to postigla, ona želi da oduzme partnerstvo sa Schillergymnasium-a sa školom u Tajlandu. Dakle, gospodin Müller, Gospođa Schnabelstedt i klasa 10 / B moraju ići na školu u Tajland. Pogledajte novu avanturu ove zanimljive grupe, i provjerite da li je novi nastavak opravdao očekivanja.

ŠTA?: Besplatno filmsko veče uz film “Fack ju Göhte 2″

KADA?: srijeda, 03.04.2019. godine u 19.00 h

GDJE?: JU Narodna i univerzitetska biblioteka “Derviš Sušić” Tuzla na adresi Mihajla i Živka Crnogorčevića 7, 75000 Tuzla

Više informacija o događaju i pozivom na broj 061 571 561, na mail tuzla@glossa.ba ili lično u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Tuzla.

U nastavku pogledajte trejler filma:

Dobro nam došli!