fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Doboj i Caffe bar “Hemingway” u Doboju Vas pozivaju na projekciju filma Fack ju Göhte 2″.

Ovaj film, koji će biti prikazan u utorak, 09.04.2019. u 19:00 h u Caffe baru “Hemingway” u Doboju odlična je prilika za sve ljubitelje filmova na njemačkom jeziku da pogledaju drugi dio od ukupno tri dijela jedne od najpoznatijih i najpopularnijih komedija njemačkog govornog područja.

Glossa-centar Doboj će Vam i ovaj put dočarati kino-atmosferu uz besplatni kikiriki i gratis po jedno veliko pivo ili sok! 

Organizujemo nagradno izvlačenje! Nagrada je poklon paket Glossa – centra za njemački jezik Doboj i popust na kurs u visini od 10 % dodatnog popusta na kurs!

Glossa – centar za njemački jezik Doboj i Caffe bar “Hemingway” Doboj pozivaju sve zainteresovane građane da posjete projekciju.

Ulaz je slobodan.

Film će biti prikazan sa titlom na našem jeziku.

Gospodin Müller nije zadovoljan svojim novim radom na Goethe-Gesamtschule. Direktor Gerster želi poboljšati imidž škole zato što želi da bude simbol nove kampanje. Da bi to postigla, ona želi da oduzme partnerstvo sa Schillergymnasium-a sa školom u Tajlandu. Dakle, gospodin Müller, Gospođa Schnabelstedt i klasa 10 / B moraju ići na školu u Tajland. Pogledajte novu avanturu ove zanimljive grupe, i provjerite da li je novi nastavak opravdao očekivanja.

ŠTA?: Besplatno filmsko veče uz film “Fack ju Göhte 2″

KADA?: utorak, 09.04.2019. godine u 19.00 h

GDJE?: Caffe bar “Hemingway” na adresi Vojvode Mišića 54, 74000 Doboj

Više informacija o događaju i pozivom na broj 065 930 053, na mail doboj@glossa.ba ili lično u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Doboj.

U nastavku pogledajte trejler filma:

Dobro nam došli!