fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Brod je za početnike u učenju njemačkog jezika pripremio specijalnu ponudu:

Ostvarite popust od 10% do 20% u periodu

od 29.07. do 11.08.2019.!

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete poruku na mail brod@glossa.ba, na telefon 066 583 626 ili sistemom razmjene poruka na našoj Facebook stranici Glossa – centra za njemački jezik Brod. Poruka treba da sadrži sljedeći sadržaj:

Naznaka “popust za početnike”

Ime i prezime: 

Broj telefona: 

Regularna cijena je 225,00 KM. Ostvarite popust od 10% do 20%! Ne propustite priliku!

10% popusta dobijaju svi koji se prijave po automatizmu, a ukoliko spadate u kategoriju koja po nekoj osnovi svakako ostvaruje popust od 10% (redovan student, imate nekog iz uže porodice koji takođe ide na kurs u Glossa-centar, djeca poginulih boraca i sl.), popust Vam se dupla tako da imate ukupno 20% na kurs za početnike!

U sedmici od 12.08. do 16.08.2019. će svi zainteresovani biti prozvani i informisani o tačnom početku kursa.

Bilo da želite da učite njemački jezik iz hobija, zbog posla ili ličnog napredovanja, na pravom ste mjestu. Naši nastavnici koji su ujedno i sertifikovani Goethe-isptivači će se pobrinuti da dođete zajedno do željenog nivoa znanja njemačkog jezika!

Ukoliko želite da svoje znanje provjerite pomoću polaganja međunarodno priznatog Goethe-ispita, to možete da učinite u našem Centru u Tuzli ili Banjoj Luci na jednom od narednih rokova. Termine možete pronaći na: https://glossa.ba/goethe-ispit/termini/

Pobrinuli smo se da dobijete podsticaj za početak učenja njemačkog jezika. Na Vama je da taj podsticaj iskoristite! Želimo Vam mnogo uspjeha u učenju njemačkog jezika!

O našim ostalim uslugama možete da se informišete na www.glossa.ba.

DOBRO NAM DOŠLI!!!