fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Brod je za početnike u učenju njemačkog jezika pripremio specijalnu ponudu:

Ostvarite popust od 5% do 20%!

Ova ponuda se odnosi na ekstraintenzivni kurs njemačkog jezika koji će se održavati svakimradnim danom od 9.00 h do 12.30 h! Kurs sadrži 45 časova. Trajanje kursa je dvije i po sedmice.

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete poruku na mail brod@glossa.ba, na telefon 066 583 626 ili sistemom razmjene poruka na našoj Facebook stranici Glossa – centra za njemački jezik Brod. Poruka treba da sadrži sljedeći sadržaj:

Naznaka “popust za početnike”

Ime i prezime: 

Broj telefona: 

Regularna cijena je 225,00 KM. Ostvarite popust od 5% do 20%! Ne propustite priliku!

Bilo da želite da učite njemački jezik iz hobija, zbog posla ili ličnog napredovanja, na pravom ste mjestu. Naši nastavnici koji su ujedno i sertifikovani Goethe-isptivači će se pobrinuti da dođete zajedno do željenog nivoa znanja njemačkog jezika!

Ukoliko želite da svoje znanje provjerite pomoću polaganja međunarodno priznatog Goethe-ispita, to možete da učinite u našem Centru u Tuzli ili Banjoj Luci na jednom od narednih rokova.

Pobrinuli smo se da dobijete podsticaj za početak učenja njemačkog jezika. Na Vama je da taj podsticaj iskoristite! Želimo Vam mnogo uspjeha u učenju njemačkog jezika!

O našim ostalim uslugama možete da se informišete na www.glossa.ba.

DOBRO NAM DOŠLI!!!