fbpx

Glossa-centar Brčko učestvuje u “Igrama bez granica” koje se u nedjelju, 26.05. 2019. održavaju u Brčkom.

Glossa-centar za njemacki jezik Brčko jedan je od sponzora, ali i učesnika ove manifestacje. Tim povodom smo za sve mališane pripremili edukativno-zabavni program, gdje će u pauzama moći da se zabave, ali i nešto da nauče. Profesori su pažljivo pripremili program kako bi djeci boravak učinili što ugodnijim.

Roditelji mogu dobiti i informacije o aktualnoj ponudi Glossa-centra, ali i o predstojećoj ljetnoj školi njemačkog jezika za djecu i za odrasle u Brčkom.
Mjesto održavanja ove manifestacije je fiskulturna sala “JU Tehnička škola Brčko” i traje od 13h do 17h.

„Igre bez granica” je događaj sportsko-zabavanog karaktera namijenjen za svu djecu, a priliku da se takmiče imaće mališani osnovnoškolskog uzrasta.

DOGAĐAJ JE POTPUNO BESPLATAN ZA SVE TAKMIČARE I POSJETIOCE!

Predviđeno je takmičenje preko 400 mališana koji će kroz nekoliko poligona pokazati brzinu, spretnost te sklonost ka timskom duhu. Na ovaj način poslaće poruku svojim vršnjacima koliko je važan sport, fizička aktivnost te generalno zdravi stilovi života. Sadržaj će biti obogaćen gostima iznaneđenja a pobjedničke ekipe će osvojiti vrijedne nagrade za svoje škole.

Savremeni način života roditeljima diktira ubrzan tempo zbog čega imaju sve manje vremena da provode sa djecom. Ovo je prilika da se to promijeni. Roditelji će bodriti svoje mališane sa tribina, uživati u zabavnom programu, kao i revijalnom dijelu prije samog takmičenja.

Za više informacija:
Bulevar mira 4
76000 Brčko distrikt
Bosna i Hercegovina
+387 66 305 888
brcko@glossa.ba
facebook.com/glossabrcko
Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 16:00 do 22:00.