Kako bismo svojim klijentima bili još bliži i olakšali im učenje njemačkog jezika, Glossa – centar za njemački jezik u Bijeljini od početka mjeseca marta 2019. godine seli u nove prostorije u centru grada.

Naime, Glossa-centar Bijeljina će se od početka mjeseca marta nalaziti na novoj lokaciji u ulici Karađorđevoj br. 45-47. Tačan datum otvaranja Glossa-centra Bijeljina u novim prostorijama će biti naknadno objavljen na zvaničnoj web-stranici Centra i na društvenim mrežama.

Ipak, već sada je poznato da će Glossa-centar Bijeljina ovim povodom dana 12.3.2019. organiozovati i događaj “Dan otvorenih vrata”. Ovaj događaj će građanima Bijeljine biti odlična prilika da posjete Glossa-centar, kako bi se informisali o programu kurseva, obavili besplatne informativne razgovore sa sertifikovanim ispitivačima za Goethe-ispite, učestvovali na besplatnom probnom času ili ostvarili dodatne popuste na upisan kurs.

Glossa – centar za njemački jezik Bijeljina je prvi specijalizovani centar za poučavanje isključivo njemačkog jezika, ne samo u Bijeljini nego i šire. Učeći njemački jezik u Glossa-centru, polaznici imaju mogućnost da jezik savladaju uz stručnu podršku naših nastavnika, te da se kvalitetno pripreme za polaganje ispita Goethe-Instituta.