Glossa – centar za njemački jezik Bihać organizuje takmičenje iz njemačkog jezika za svu zainteresovanu djecu i omladinu na nivoima jezičkog znanja A1, A2 i B1.

Takmičenje će se održati u subotu, 09.06.2018. godine u 10:30 časova u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Bihać na adresi Harmanski sokak bb (do OŠ Harmani 1).

Osim polaznika dječijih i omladinskih kurseva na takmičenju mogu učestvovati i svi zainteresovani školarci uzrasta od 12 do 18 godina.

Za eksterne kandidate organizujemo besplatno ulazno testiranje je moguće od 28.05.2018. do 07.05.2018. godine kako bismo utvrdili njihov nivo znanja njemačkog jezika.

Takmičenje iz njemačkog jezika će se sastojati iz dva dijela, čiji je fokus na testiranju produktivnih vještina komunikacije i to pismenih i usmenih u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za strane jezike.

Svi kandidati koji žele učestvovati na takmičenju mogu se prijaviti od 28.05.2018. do 07.05.2018. godine.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i učestvuju na takmičenju i osvoje vrijedne nagrade:

  •  PRVO MJESTO – zlatna medalja i diploma sa besplatnim kursom njemačkog jezika ili 20 % popusta na ljetnu školu “Glossa Sommer” u Beču ili Gracu
  • DRUGO MJESTO – srebrna medalja i diploma sa 50% popusta na kurs njemačkog jezika ili 15 % popusta na ljetnu školu “Glossa Sommer” u Beču ili Gracu
  • TREĆE MJESTO – bronzana medalja i 30 % popusta na kurs njemačkog jezika ili 10 % popusta na ljetnu školu “Glossa Sommer” u Beču ili Gracu

Prijave se vrše na info-pultu u prostorijama Glossa- centra za njemački jezik.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mejl bihac@glossa.ba, telefonom na 062 079 929 ili direktno u prostorijama Glossa- centra za njemački jezik Bihać na adresi Harmanski sokak bb (do OŠ Harmani 1).

Radujemo se vašem učešću!

Vaš Glossa – centar za njemački jezik Bihać