U okviru proljetnog upisnog roka u aprilu  Glossa – centru za njemački jezik zainteresovanima nudi priliku da dvije sedmice potpuno besplatno pohađaju početni online-kurs njemačkog jezika A1/1 –  Glossa Online.

  • Prva (uvodna sedmica): Ovo je sedmica u okviru koje se polaznici upoznaju sa platformom za učenje, istražuju mogućnosti i njene tehničke karakteristike, kako bi u drugoj sedmici mogli da se posvete učenju njemačkog jezika;
  • Druga sedmica: U ovoj sedmici polaznici počinju sa učenjem njemačkog jezika, odnosno, ovo je prva zvanična sedmica kursa.

Ukoliko Vam se svidi online-nastava, možete ostati u grupi i uz pogodnosti upisati online-kurs njemačkog jezika, jer uz nas je svaki korak siguran od nivoa A1 do C2.

Učite njemački jezik putem interneta online zajedno sa drugim motivisanim polaznicima u malim grupa uz stručne predavače – tutore, koji prate napredak svakog polaznika. Online-nastava Glossa-centra prati najsavremenije svjetske trendove i standarde u nastavi na daljinu. Naša online-nastava Vam nudi fleksibilnost u svakom trenutku. Učite njemački jezik kod kuće, iz kancelarije, tokom kafe na pauzi – platforma je dostupna u svakom trenutku putem računara, tableta ili pametnog telefona.

Za učešće u probnoj sedmici je potrebna prethodna prijava. Broj mjesta je ograničen i prijave su uslovljene aktuelnim rasporedom nastave. Informacije i prijave putem telefona na 066/661-282 ili putem mejla na info@glossaonline.com ili nas posjetite lično u prostorijama Glossa-centra.