fbpx

Čuje se smijeh, muzika, osjeti radost, raspoloženje, na vidiku je druženje, učenje njemačkog jezika, zabava! Da – to je “Decembar – mjesec dječije radosti” u Glossa – centru za njemački jezik Brčko!

Zima je napokon stigla a Glossa – centar za njemački jezik Brčko je pripremio bogat decembarski program za svoje najmlađe polaznike na dječijim kursevima, tj. za djecu. Ovaj mjesec smo posvetili našim mališanima, te smo za njih pripremili događaje pune zabave i učenja, nastave kakvu ne možete ni namaštati:

Sedmica 10.12.-14.12.

U jutarnjim satima ugostit ćemo vrtiće Školigrica, Vozić osmjeha, Dječije carstvo… dok su u večernjim satima planirane aktivnosti za stariju djecu. Tim povodom planirana je radionica “Kuchen backen”, gdje će imati priliku zajedno sa nastavnim osobljem da prave kolače, pjevaju pjesmice i nauče nove riječi. Pripremljeni su i prigodni pokloni.

Sedmica 17.12.-21.12.

Planirana je posjeta vrtića u jutarnjim satima. Naši profesori pripremili su zanimljivu i kreativnu radionicu na temu “Zima i zimski napitci”, gdje će svi moći učestvovati.

Srijeda, 19.12.

 Od 18.00 h do 19.00 h organizujemo žurku povodom završetka prvog polugodišta i dolaska nove godine. Na žurci je planirano pisanje novogodišnjih želja i puštanje istih na glavnom trgu u Brčkom. Tu će svi naši polaznici imati priliku da povedu prijatelja kako bi druženje bilo što zabavnije.

Za sve informacije vezano za dječije kurseve i ostale aktivnosti budite slobodni da nas posjetite u našim prostorijama ili kontaktirate:

Bulevar mira 4
76000 Brčko distrikt
Bosna i Hercegovina
+387 66 305 888
brcko@glossa.ba
facebook.com/glossabrcko
Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 16:00 do 22:00.

MJESEC DJEČIJE RADOSTI!