fbpx

Znamo da njemački jezik može da predstavlja problem svima onima koji ga uče ili planiraju da započnu učenje. Upravo iz tog razloga smo odlučili da građanima Bijeljine predstavimo rješenja ovih problema, ali i mnogih drugih koji se dovode u direktu ili indirektnu vezu sa njmečkim jezikom.

Dan otvorenih vrata u Glossa – centru za njemački jezik Bijeljina će biti dobra prilika za sve one koji žele da dobiju odgovore na pitanja poput kako uspješno da naučim njemački jezik, na kojem nivou je moje predznanje njemačkog jezika, koji nivo jezičkog znanja mi je potreban u Njemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj, šta donosi novi zakon o radu u Njemačkoj, kako da se pripremim za polaganje Goethe-ispita i još mnogo toga.

Dan otvorenih vrata će se održati u srijedu, 20.3.2020. u trajanju od 14:00 do 21:00 časova u Glossa – centru za njemački jezik Bijeljina, Karađorđeva 45-47.

Posjetioce događaja Dan otvorenih vrata očekuje:

  • Besplatna procjena znanja njemačkog jezika: Provjerite na kojem ste nivou jezičkog znanja – odrasli i djeca. Saznajte koliko ste naučili i na kojem nivou možete da nastavite učenje!
  • Savjetovanje za polaganje ispita Goethe-Instituta. Dobićete korisne savjete za pripremu i upute na koji način najuspješnije možete doći do Goethe-srtifikata!
  • Novi zakon o radu u Njemačkoj: Saznajte sve što je potrebno iz prve ruke!
  • Kratke simulacije ispita Goethe-Instituta: Vježbe, zadaci i kratke simulacije će vam pomoći da steknete utisak kako je to na Goethe-ispitu.
  • Posjetite besplatan probni čas! Pridružite se jednoj od naših grupa koje navedenog dana imaju nastavu i učite sa njima njemački jezik potpuno besplatno!

Učešće na cjelokupnom programu Dana otvorenih vrata je potpuno besplatno za sve građane, bez obzira za koju od aktivnosti programa se odlučite!

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem 065 472 224 (Viber) ili elektronskom poštom na bijeljina@glossa.ba.