fbpx

Glossa – centar za njemački jezik će u srijedu, 30.01.2019. između 14:00 i 21:00h organizovati Dan otvorenih vrata za sve zainteresovane građane Gradiške. Dan otvorenih vrata će se održavati u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Gradiška u ulici M.G. Nikolajeviča 16/1. U pitanju je manifestacija u okviru koje Glossa – centar za njemački jezik Gradiška svim prisutnim omogućava uvid u sve aktivnosti Centra, koje su u direktnoj vezi sa učenjem njemačkog jezika. Tako će prisutni gosti imati priliku da se upoznaju sa kursevima njemačkog jezika, programom Goethe-ispita uz besplatna savjetovanja sa našim sertifikovanim ispitivačima, kulturnim i zabavnim programom, kao i ostalim aktivnostima Centra.

Za sve posjetioce Glossa – centar za njemački jezik Gradiška je  pripremio brojne zanimljive radionice, aktivnosti i popuste na kurseve njemačkog jezika u visini od 5%, kako za odrasle, tako i za djecu. Pored toga, svi učesnici radionica imaju mogućnost da osvoje nagrade!

Dobro nam došli!

Pregled radionica i aktivnosti:

       14:00 – 21:00h besplatno ulazno testiranje

–        17:30 – 19:00h  “Konverzacijska radionica za početnike i prezentacija kurseva u Glossa-centru”   (izvlačenje tombole – nagrada besplatan udžbenik za njemački jezik)

       19:30 – 21:00h dječja radionica “Ponavljamo njemački” za učenike osnovne škole   (izvlačenje tombole – nagrada je tri besplatna dolaska na kurs njemačkog jezika za djecu)

Dodatne informacije i prijave su moguće i putem naše Facebook stranice, pozivom na broj +38765695355, lično u prostorijama Centra svakim radnim danom od 17:00h do 21:00 u ulici Mitropolita Nikolajeviča 16/1 (preko puta Sberbank), te putem mejla gradiska@glossa.ba.