fbpx

Ne propustite da potpuno besplatno provjerite svoje znanje njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik Brod!

PROCJENU VAM DAJE SERTIFIKOVANI ISPITIVAČZA GOEHTE-ISPITE IZ BANJA LUKE!

Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili putem televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Brod.

Glossa – centar za njemački jezik Brod u ponedjeljak, 14.10.2019. organizuje besplatnu procjenu znanja njemačkog jezika za odrasle i djecu! Naši iskusni predavači i sertfikovani ispitivači za ispite Goethe-Instituta će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva učenja njemačkog jezika..

Besplatno ulazno testiranje možete da zakažete pute elektronske pošte na adresu brod@glossa.ba ili telefonom na broj 066 583 626 (Viber).

Testiranja će se vršiti u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Brod u ulici Živojina Mišića 94 u dogovorenom terminu. Dodatne informacije za ovaj događaj možete dobiti u prostorijama Gloss-centra svakim radnim danom od 17:00 – 22:00 h, te putem gore navedenih kontakt podataka.

Ne propustite da potpuno besplatno provjerite svoje znanje njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik Brod!