fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Doboj Vas poziva na besplatno kino veče u četvrtak, 06.12.2018. u 19:00 časova u prostorijama našeg Centra na adresi Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – I sprat desno). 

Svi zainteresovani su dobro došli!

Za Vas smo obezbijedili besplatne grickalice i piće uz projekciju urnebense komedije “Fack ju Göhte” koju je po zvaničnim podacima pogledalo više od 7 miliona ljudi. Uživajte sa nama u kultnoj komediji Bore Dagtekina, čiji filmovi svakog ljeta pune sve više bioskopa širom zemalja njemačkog govornog područja.

Ulaz je besplatan.

Za sve informacije vezano za ovaj događaj i ostale aktivnosti budite slobodni da nas posjetite u našim prostorijama ili kontaktirajte: Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – I sprat desno) – radno vrijeme svakim radnim danom od 16:00 h do 22:00 h i subotom od 8:00 h do 12:30 h. Kontakt telefon 065 930 053, mail doboj@glossa.ba.

Zeki Müller (Elyas M´Barek) izlazi nakon 13 mjeseci iz zatvora i njegova prva želja je da pokupi novac, koji je sakrio prije odlaska u zatvor. Problem nastaje kada Zeki shvati, da je na mjestu gdje je novac zakopan sada izgrađena dvorana jedne srednje škole. Kako bi došao do novca, Zeki počinje da radi kao nastavnik u toj školi.

Film prikazujemo sa titlom na BHS jeziku.

U nastavku pogledajte trejler:

DOBRO NAM DOŠLI!