fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Doboj vas poziva na besplatnu radionicu “Uvid u formu Goethe-ispita” u okviru događaja Dani otvorenih vrata.

Radionica “Uvid u formu Goethe-ispita” će se održati u četvrtak, 03.10.2019. od 19:00h u prostorijama Glossa-centra Doboj, Ul. Svetog Save 24, zgrada bivšeg “Radnika”, I sprat, desno.

Radionicu će voditi Goethe-ispitivači koji su takođe certifikovani od strane Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine i koji iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo na Goethe-ispitima širom Bosne i Hercegovine te su i predavači u Glossa-centru Doboj. Radionica ima za cilj:

  • da učesnike upozna sa formom Goethe-ispita na svim nivoima od A1 do C2,

  • da zainteresovane za B2 upozna sa novom strukturom ispita,

  • da učesnici po želji oprobaju svoje znanje na osnovu probnih dijelova Goethe-ispita na svim nivoima.

Iz organizacijskih razloga je prijava obavezna i na prezentaciju i radionicu!

Prijavu (potrebno dostaviti sljedeće: ime i prezime, broj telefona, mail te koji nivo vas interesuje) možete izvršiti na broj telefona 065 930 053, na mail doboj@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – I sprat desno) svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h.

Učešće je besplatno.

Budući da su predavači u Glossa – centru za njemački jezik Doboj ujedno i Goethe-ispitivači i da se u prostorijama Glossa-centra u Tuzli i Banjoj Luci u saradnji sa Goethe-Institutom Bosne i Hercegovine održavaju Goethe-ispiti, imat ćete mogućnost da se upoznate sa nekim od usluga Glossa-centra za njemački jezik kao što su kursevi njemačkog jezika, nastava na daljinu, ljetna škola njemačko jezika u Beču i Gracu, prevođenje.

Saznajte više o događaju Dani otvorenih vrata ovdje: Dani otvorenih vrata u Glossa-centru Doboj

Za dodatne informacije kontaktirajte Glossa – centar za njemački jezik Doboj putem doboj@glossa.ba ili 065 930 053.