fbpx

Znamo da njemački jezik može da bude posebno zahtjevan kada trebate da ga primijenite na radnom mjestu, a posebno onda kada ste zdravstveni radnik i kada komunikacija mora da bude veoma jasna i precizna. Upravo iz tog razloga je naš tim stručnih nastavnika kreirao radionicu koja će vam ciljano pomoći da savladate ovaj izazov u komunikaciji, te da dobijete uvid u neke od ciljeva koje možete da postignte na kursevima u Glossa-centru.

Glossa – centar za njemački jezik Doboj za sve zainteresovane zdravstvene radnike organizuje besplatnu radionicu njemačkog jezika u srijedu, 26.02.2020. u 19:00 h. Ova radionica će se održati u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Doboj u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – I sprat desno). 

Broj mjesta je ograničen! Prethodna prijava je obavezna!

Vladanje stručnom terminologijom na njemačkom jeziku zdravstvenim radnicima otvara mnoga vrata time što daje potrebna predznanja, koja će im pomoći u savladavanju novih tehnologija i usvajanju novog znanja iz njihove struke.

Radionica je namjenjena kako polaznicima Glossa – centra za njemački jezik tako i svim ostalim zainteresovanim građanima Doboja i okoline!

Radionica je prije svega namijenjena zdravstvenim radnicima koji su već na nivou znanja njemačkog jezika od A2 pa naviše. Polaznici će biti podijeljeni po nivou znanja u dvije učionice, odnosno u dvije grupe: 1. grupa A 2 nivo i druga grupa B 1 nivo. 

Ne propustite priliku da saznate na koji način ćete najuspješnije komunicirati na njemačkom jeziku kao zdravstveni radnik!

Učešće na radionici je besplatno! 

Prijavite se na vrijeme na ovu radionicu njemačkog jezika za zdravstvene radnike jer je broj mjesta ograničen!

Informacije i prijave su moguće putem telefona na 065/930-053 (mobilna mreža ili Viber), putem mejla na doboj@glossa.ba ili nas posjetite lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – I sprat desno) u Doboju svakim radnim danom od 16:00h do 22:00h i subotom od 09:00h do 12:00h.