fbpx

Znamo da vam učenje njemačkog jezika može da predstavlja pravi problem, posebno ukoliko vam nastava koja treba da vas vodi do cilja predstavlja opterećenje ili je čak dosadna. Naravno, jasno je da takvim učenjem nećete postići mnogo i da ćete u jednom trenutku osjetiti prezasićenost ili možda čak odbojnost prema učenju njemačkog jezika. Učenje njemačkog jezika na vašu sreću i zadovoljstvo drugačije izgleda.

Upravo iz tog razloga nastava njemačkog jezika u Glossa-centru Prijedor podrazumijeva i niz inovativnih metoda i tehnika koje su osmislili stručnjaci iz oblasti metodike natave.

Sa nekoliko takvih metoda koje će vam i ubuduće pomoći da uspješno učite njemački se možete upoznati i na našoj predstojećoj besplatnoj radionici “Boje u njemačkoj književnosti”. A evo o čemu se radi.

Naši natavnici su pripremili poseban sadržaj za sve one koji uz tekstove iz njemačke književnosti žele da prošire ne samo svoj vokabular iz njemačkog jezika, nego i da nauče nove fraze izražavanja. Radionica će vam omogućiti čitanje i razumijevanje tekstova iz njemačke književnosti, a potom i pronalaženje tekstu odgovarajućih boja, koje ćete predstaviti na platnu. Sve to naravno uz stručnu pomoć naših predavača tokom cijelog trajanja radionice.

KADA? – četvrtak, 27.2.2020. u 19:00 h

GDJE? – Glossa – centar za njemački jezik Prijedor, Vožda Krađorđa 14/1

Ova radionica je prilagođena svim kandidatima koji imaju jezički nivo znanja A2 ili više.

Učešće je potpuno besplatno.

Za sve dodatne informacije i rezervaciju besplatnog učešća kontaktirajte Glossa – centar za njemački jezik Prijedor putem 065 679 952 (dostupno i putem Vibera) ili elektronskom poštom na prijedor@glossa.ba ili na društvenim mrežama.