fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Bijeljina poziva sve mališane da se pridruže našim radionicama njemačkog jezikapotpuno besplatno! Osjetite zabavu kroz učenje njemačkog jezika i igru! U pitanju je poseban oblik radionica projektne nastave, koja se uveliko oslanja na koncept zastupljen u našim ljetnim školama u Beču i u Gracu.

Kome su namijenjene radionice?

Besplatne radionice njemačkog jezika su namijenjene svoj djeci predškolskog i školskog uzrasta, koja kroz igru, gledanje filmova, slušanje audio priča na njemačkom jeziku, zabavu i druženje tokom ljeta žele da savladaju prve korake na njemačkom jeziku ili nauče nešto dodatno. Ovo je sjajna prilika za mališane da uče i da se zabave, ali i da se upoznaju sa savremenim oblikom nastave za djecu, kakav je zastupljen u Glossa-centru.

Gdje i kada se održavaju besplatne radionice?

Radionice se održavaju u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Bijeljina u ulici Karađorđevoj 45-47 (preko puta Cafe Frojd), svakog četvrtka u mjesecu junu sa početkom u 17:30 sati.

Da li radionice koštaju?

Ne. Radionice su potpuno besplatne az svu djecu, kao i svi nastavni materijali koje će djeca koristiti tokom radionica.

Kako mogu prijaviti dijete na radionicu?

Jednostavno, putem telefona na broj 065 472 224 (dostupno i putem Vibera) i mejla bijeljina@glossa.ba ili nas posjetite u našim prostorijama.

Zašto biste trebali prijaviti dijete?

  • Djeca uče u okruženju koje im je zabavno, te ih podstiče na rad i kreativnost.
  • Naše stručno nastavno i pedagoško osoblje vodi računa o vašoj djeci u svakom trenutku.
  • Prvi koraci na njemačkom jeziku su savladani u svega nekoliko posjeta.
  • Djeca će upoznati nove drugove i nove načine za učenje stranog jezika.
  • Radionice su potpuno besplatne.

Draga djeco, dobro nam došla!

Saznajte više i o našoj ponudi ljetnih kurseva za odrasle sa akcijskim popustom putem linka u produžetku: Ljetni kursevi njemačkog jezika u Bijeljini – POPUST DO 50%!