fbpx

Vaše dijete sigurno želi na zanimljiv i zabavan način da nauči njemački jezik. Realnost im ne pruža tu mogućnost, nego ako već i uče, to rade na manje zanimljiv ili čak dosadan, stresan i način koji ih opterećuje.  A stvoreni su da kroz zabavu i jednostavnost uče i savladaju njemački jezik.

Mi znamo koliko teško i naporno može za dijete da bude kada uči strani jezik. Odlično razumjemo koliko stresno može biti za dijete ako ne razumije procese učenja i ako mu se oteža učenje tradicionalnim pristupima.
Zato smo kreirali poseban program za djecu kako bismo vašem djetetu omogućili sigurno okruženje prilikom učenja, u kojem se na zanimljiv način i posebnim metodama i tehnikama vaše dijete vodi ka uspješnoj komunikaciji na njemačkom jeziku.

Eksperti sa dugogodišnjim iskustvom koji su kreirali program, kao i obučeni nastavnici koji vode program i preko nekoliko hiljada  djece koja su pohađala nastavu u Glossa-centrima širom Bosne i Hercegovine posljednjih 9 godina su dokaz da djete može na zanimljiv način i posebnim pristupom da čak i u ranoj dobi savlada uspješno  njemački jezik.

BESPLATNA RADIONICA NJEMAČKOG JEZIKA ZA DJECU

Vaše dijete će povezivanjem zanimljivih eksperimanata iz oblasti fizike i hemije sa njemačkim jezikom da savlada jezičke konstrukcije. Na radionici u trajanju od 90 minuta naučiće osnovne riječi, zanće da se predstavi, da kaže nesto o sebi i savladaće boje na najmeačkom jeziku.

Besplatna radionica se održava u petak, 14.2. sa početkom u 19:00 u Glossa – centru za njemački jezk Derventa (Cara Lazara 45). Prijavite vaše djete odmah, jer broj mjesta je ograničen: 066848261 (Viber) ili derventa@glossa.ba.

Nemojte Vašem djetetu da uskratite priliku da uči na zanimljiv i kreativan način. Orhrabrite Vaše dijete da posjeti naše kurseve i na besplatan probni čas i da osjeti lakoću u učenju njemačkog jezika, uspješnim pristupom koji se dokazao u praksi.

Vaše djete to zaslužuje!