fbpx

Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn, putem televizije ili neke aplikacije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centru za njemački jezik Derventa.

Glossa – centar za njemački jezik Derventa svim zainteresovanim građanima nudi mogućnosti da dođu na besplatnu procjenu znanja njemačkog jezika, gdje ćete imati i konsultacije sa profesorima Glossa-centra. Naši iskusni predavači će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

Glossa – centar Derventa organizuje za sve građane od 02.12 – 06.12.2019. sedmicu besplatne procjene znanja njemačkog jezika za djecu i odrasle.

KADA? Od 02.12 – 06.12.2019.
GDJE? U prostorijama Glossa – centra Derventa

Rezervacija termina je obavezna!

Rezervacije su moguće direktno u Glossa-centru Derventa u ulici Cara Lazara 45 u terminu od 17h do 22h, telefonom na broj  +387 66 848 261 putem mejla derventa@glossa.ba ili sistemom za razmjenu poruka na zvaničnoj Facebook-stranici Glossa-centra Derventa.