fbpx

Glossa – centar za njemački jezik iz Banja Luke od nedavno ima svoje predstavništvo u Derventi.

Naucite njemacki u Glossa centru

Svi oni koji žele da nauče ili da usavrše njemački jezik, sada imaju priliku da pohađaju kurs u Derventi. Samim tim polaznici ne moraju više putovati u susjedne gradove i izlagati se dodatnim troškovima.

Glossa trenutno vrši upis polaznika, a upis će trajati do polovine aprila. Predavanja će se održavati u OŠ Nikola Tesla u večernjim terminima, dva do tri puta sedmično, zavisno od upisanog nivoa.

Predavanja će se održavati grupama od po 12 polaznika, kako bi se polaznicima na najbolji mogući način prenijelo znanje i kako bi se svakome mogla posvetiti potrebna pažnja.

Nakon odslušanih predavanja, kandidati imaju priliku da polažu Goethe ispit u Banjoj Luci i da dobiju certifikat koji je priznat u cijelome svijetu. Glossa centar je inače jedini akreditovan centar u BiH od strane Goethe instituta.

Nastava se odvija prema najsavremenijim nastavnim metodama, koju izvode iskusni i stručni profesori njemačkog jezika i koji se redovno dodatno usavršavaju na internim seminarima i radionicama Glossa centra, kao i eksternim seminarima za nastavnike njemačkog jezika.

Zainteresovani za upis sve informacije o samom održavanju kurseva, te cijenama i načinu plaćanja mogu dobiti pozivom na broj: 066/848-261 ili slanjem upita na email: glossaderventa@gmail.com. Cijena zavisi od upisanog nivoa, a plaćanje se može izvršiti u nekoliko rata.

Inforamcije o Glossa centru, kursevima, cijenama, načinu održavanja nastave i još mnogo toga drugoga možete pronaći na sajtu https://www.glossa.ba/.

Izvor: http://www.derventacafe.com/naucite-njemacki-u-glossa-centru-2/