fbpx

Ljetni kursevi njemačkog jezika za odrasle

Za sve zainteresovane polaznike koji tokom ljeta žele učiti njemački jezik organizujemo ljetne kurseve na svim nivoima. Polaznici koji upišu naše ljetne kurseve Glossa Sommer su u mogućnosti da biraju svoj optimalni intenzitet učenja i na taj način kurs završe u kraćem ili dužem vremenskom periodu.

Upišite ljetni kurs u Glossa – centru za njemački jezik, učite sa nama njemački i družite se kros još jedno zabavno „Glossa Ljeto“!

Zašto ljetni kurs „Glossa Sommer“?
U Glossa – centru za njemački jezik Banja Luka tokom ljeta imate priliku da završite jedan kompletan kurs ili da svoj kurs jednostavno nastavite i nakon ljeta, ukoliko se odlučite za kurs sporijeg intenziteta. Poslije završenog ljetnog kursa možete jednostavno upisati sljedeći po rasporedu redovni kurs. Glossa Sommer ljetni kurs njemačkog jezika polaznicima omogućava da ne prave veliku pauzu u učenju, jer se njemačkom jeziku mogu posvetiti i tokom ljeta. Naši ljetni kursevi su praćeni i brojnim dodatnim aktivnostima koje za još uspješnije ali i zabavnije učenje njemačkog jezika.

Koji ljetni kurs da upišem?

Standardni kursevi

Održavaju se prema redovnom rasporedu i intenzitetu kurseva u Glossa-centru. Detaljne informacije o našim standardnim kursevima možete pronaći u rubrici Standardni kursevi. Kursevi će se održavati u jutarnjim i večernjim terminima.

Intenzivni i ekstra-intenzivni kursevi
Polaznici koji planiraju da završe kurs u kraćem vremenskom periodu mogu da izaberu neke od naših intenzivnih ili ekstra-intenzivnih kurseva u jutarnjim ili večernjim terminima.

Vikend-kursevi
Niste u mogućnosti da pohađate kurs tokom radne sedmice? Upišite naš ljetni vikend-kurs i pohađajte nastavu isključivo subotom i nedjeljom. Više informacija o vikend-kursu možete pronaći ovdje: Vikend-kursevi njemačkog jezika.

Glossa Online
Želite učiti njemački jezik kod kuće? Uz Glossa Online, naše online-kurseve njemačkog jezika Vam je potreban isključivo računar i internet-veza. Više informacija možete pronaći ovdje: Glossa Online

Pregled trajanja i intenziteta kurseva

A1/1, A1/2, A2/1, A2/2, B1/1, B1/2
BROJ DOLAZAKA SEDMIČNO BROJ ČASOVA PO DOLASKU PERIOD TRAJANJA KURSA
3 3 6,5 SEDMICA
2 3 10 SEDMICA
4 2 7,5 SEDMICA
2 2 15 SEDMICA
3 2 10 SEDMICA
5 2 6 SEDMICA
5 4 3 SEDMICE

 

                                                                                B2/1, B2/2, C1/1, C1/2, C2/1, C2/2
BROJ DOLAZAKA SEDMIČNO BROJ ČASOVA PO DOLASKU PERIOD TRAJANJA KURSA
2 2 18 SEDMICA
3 2 12 SEDMICA
3 3 7,5 SEDMICA

Glossa – centar za njemački jezik Banja Luka zadržava pravo izmjene u tabeli navedenih intenziteta kurseva i termina održavanja nastave. Grupe se formiraju u skladu sa interesovanjem polaznika.

Dobro došli na Glossa Sommer – ljetne kurseve njemačkog jezika za odrasle!

Više informacija telefonom na broj 051 961 361 ili putem mejla info@glossa.ba ili posjetite svoj najbliži Glossa – centar za njemački jezik.