fbpx

Ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu

Ljeto je vrijeme druženja, igre i zabave. Stoga smo odlučili da naše kurseve njemačkog jezika za djecu organizujemo i u ljetnomn periodu. Glossa Sommer – ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu će našim najmlađim polaznicima osigurati zabavno učenje njemačkog jezika.

Koje su prednosti ljetnih kurseva za djecu?

Ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu otvaraju vrata ka učenju i zabavi tokom ljetnog perioda. Sva djeca koja žele sa nama učiti njemački jezik tokom ljeta mogu da računaju na raznovrsne nastavne aktivnosti u učionici i izvan nje. Pripremili smo mnogobrojne igre, aktivnosti u prirodi, učenje uz film, muziku, glumu ili ples, druženja između grupa uz društvene igre i još mnogo toga.

Koliko dugo traju ljetni kursevi za djecu?

Prednost ljetnih kurseva njemačkog jezika za djecu jeste i u tome da djeca mogu pohađati nastavu na cjelokupnom nivou tokom ljeta. Nakon toga su u mogućnosti da nakon ljeta učenje nastave na narednom nivou. Ukupno trajanje ljetnog kursa je četiri sedmice za cijeli nivo. Nastava se odvija tri puta u sedmici po tri časa.

Dobro došli na Glossa Sommer – ljetne kurseve njemačkog jezika za djecu!

Više informacija telefonom na broj 051 961 361 ili putem mejla info@glossa.ba ili posjetite svoj najbliži Glossa – centar za njemački jezik.