fbpx

Glossa Sommer – ljetni kursevi njemačkog jezika

Ljeto je vrijeme zabave i druženja, pa smo stoga odlučili da ovom godišnjem dobu posvetimo posebnu pažnju. Glossa Sommer je projekat koji omogućava učenje njemačkog jezika kroz ljetne kurseve, kako za odrasle, tako i za djecu svih uzrasta.

Kako bismo izašli u susret željama naših polaznika, proširili smo ponudu naših ljetnih kurseva njemačkog jezika. U mogućnosti ste da birate da li ćete njemački jezik tokom ljeta učiti u jednom od naših centara u zemlji ili ćete se možda odlučiti da pohađate poseban ljetni kurs njemačkog jezika u Beču ili u Gracu.

Izbor je na našim polaznicima, a mi ćemo u svakom slučaju, bez obzira za koji kurs se odlučite, osigurati uspješno učenje njemačkog jezika kroz zabavno ljeto.

Termini Glossa Sommer 2018

Mjesto održavanja Datum početka ljetne škole Datum završetka ljetne škole
Grac 07.7.2018. 14.7.2018.
Beč 28.7.2018. 11.8.2018.

Zašto Glossa Sommer?

  • Jedno ljeto, jedan nivo – završite čak jedan cijeli nivo tokom ljeta kroz intenzivne kurseve;
  • Brojne dodatne aktivnosti – nastava odvija u učionici i izvan nje;
  • Doživite Beč i Grac učite njemački uz našu ljetnu školu njemačkog jezika u Austirji;
  • Iskoristite slobodno vrijeme u ljetnom periodu i naučite njemački;
  • Odvojeni kursevi za sve uzraste;
  • Pripremite se tokom ljeta za Goethe-ispit;
  • Učite i družite se – Glossa Sommer donosi zabavno i uspješno ljeto!

Više informacija za Glossa Sommer – ljetni kurs njemačkog jezika potražite u našim prostorijama ili putem mejla sommer@glossa.ba.

Konsultacije za Glossa Sommer

Glossa – centar za njemački jezik uvodi od petka 02.3.2018. redovne termine za konsultacije i informisanje o programima ljetnih škola „Glossa Sommer“. Termini će biti svakog petka od 16:00 do 18:00 časova, kada će svi zainteresovani građani imati mogućnost bez prethodne najave da na individualnim razgovorima saznaju sve detalje o našim ljetnim školama, te da postave dodatna pitanja.

Navedenim terminima je moguće prisustvovati lično u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Banja Luka (ulica Vidovdanska 39) ili putem Skype-a (korisničko ime glossa.sommer@gmail.com).

Ako Vam navedeni termini ne odgovaraju i dalje imate mogućnost da unaprijed zakažete razgovor sa Koordinatorom projekta putem mejla sommer@glossa.ba.

Prijave za ljetne škole Glossa Sommer u Beču i Gracu su i dalje u toku.

Kontaktirajte nas za više informacija.