fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Bijeljina u saradnji sa JU Narodnom bibliotekom “Filip Višnjić” organizovaće u srijedu, 04.12.2019.  u 17:30 časova u Biblioteci besplatnu radionicu na temu “Pisanje CV-a na njemačkom jeziku” za sve građane Bijeljine.

Učesnici radionice imaće priliku da se upoznaju sa opštim tehnikama, uobičajenim floskulama i detaljima koji su od posebnog značaja za kvalitetno napisan CV na njemačkom jeziku. Posjetioci ove radionice imaće priliku i da se upoznaju sa bitnim razlikama između CV-a koji se koristi u svrhu prijave na fakultet i onog koji se dostavlja prilikom konkursa na radno mjesto. Na kraju ove radionice posjetioci će moći samostalno da popune CV-obrazac na njemačkom jeziku.

Ova radionica je takođe sjajna prilika za sve građane Bijeljine koji planiraju da se zaposle ili upišu fakultet u nekoj od država njemačkog govornog područja. Prisutni će imati priliku da saznaju i sve potrebne informacije o kursevima koje nudimo u Glossa-centru, te o pripremama za polaganje međunarodno priznatog Goethe-sertifikata.

Svi posjetioci ove radionice imaće priliku da urade i besplatnu procjenu znanja Njemačkog jezika. 

Glossa – centar za njemački jezik Bijeljina će pored besplatne procjene znanja Njemačkog jezika  pokloniti svim posjetiocima vaučer sa 10% popusta na kurseve njemačkog jezika za odrasle.

KADA? Srijeda 04. decembra od 17:30 časova
GDJE? JU Narodna bilioteka ”Filip Višnjić” – Trg Kralja Petra I Karađorđevića, Bijeljina

Zbog ograničenog broja mjesta prijava je neophodna.

Prijave su moguće direktno u Glossa-centru Bijeljina u ulici Krađorđeva 45-47 u terminu od 17h do 22h, telefonom na broj 065/472-224 putem mejl bijeljina@glossa.ba ili sistemom za razmjenu poruka na zvaničnoj Facebook-stranici Glossa-centra Bijeljina.

Radujemo se Vašoj prijavi i dolasku!