fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Doboj za sve zainteresovane zdravstvene radnike organizuje besplatnu radionicu njemačkog jezika u četvrtak, 28.02.2019. u 19:00 h. Ova radionica će se održati u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Doboj u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – I sprat desno). 

Broj mjesta je ograničen! Prethodna prijava je obavezna!

Vladanje stručnom terminologijom na njemačkom jeziku zdravstvenim radnicima otvara mnoga vrata time što daje potrebna predznanja, koja će im pomoći u savladavanju novih tehnologija i usvajanju novog znanja iz njihove struke.

Radionica je namjenjena kako polaznicima Glossa – centra za njemački jezik tako i svim ostalim zainteresovanim građanima Doboja i okoline!

Radionica je prije svega namijenjena zdravstvenim radnicima koji su već na nivou znanja njemačkog jezika od A 1/2 pa naviše. Polaznici će biti podijeljeni po nivou znanja u dvije učionice, odnosno u dvije grupe: 1. grupa A 1 i A 2 nivo i druga grupa B 1 i B 2 nivo. 

Polaznici ove radionice će imati priliku da uz zanimljive vježbe unaprijede svoj stručni vokabular njemačkog jezika, dođu do novih saznanja iz oblasti medicine, što se tiče njemačkog jezika te da simuliraju realne situacije u okviru svoje struke.

Učešće na radionici je besplatno! 

Prijavite se na vrijeme na ovu radionicu njemačkog jezika za zdravstvene radnike jer je broj mjesta ograničen. Informacije i prijave su moguće putem telefona na 065/930-053, putem mejla na doboj@glossa.ba ili nas posjetite lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – I sprat desno) u Doboju svakim radnim danom od 16:00h do 22:00h i subotom od 08:00h do 12:30h.