UPIS U TOKU: Intenzivni kurs njemačkog jezika Motive A1! – NOVO – početak od 7.8.2017.

Intenzivni ljetni kurs njemačkog jezika – savladajte cijeli nivo A1 za samo 4 i po sedmice!

Glossa-ljetni-kursevi-2017-1Glossa – centar za njemački jezik Banja Luka ovog ljeta ima posebnu ponudu ljetnog kursa njemačkog jezika za odrasle na početnom nivou učenja A1 po promotivnoj cijeni. Uvjerite se i sami zašto se sve veći broj naših polaznika odlučuje za ovaj kurs!

Šta vam nudi kurs „Motive intensiv + Glosa Online“:

  • Ovaj intenzivni kurs za nivo A1 objedinjuje kurseve A1/1 i A1/2 u okviru 90 časova. Nastava se odvija od ponedjeljka do petka, pri čemu se dnevno pohađaju četiri časa u tarjanju od po 45 minuta sa predviđenim pauzama za odmor. Cjelokupno trajanje kursa je četiri i po sedmice.
  • Uz nastavu u učionici, polaznike kursa „Motive intensiv + Glossa Online“ očekuje i besplatan pristup Glossa Online platformi za učenje njemačkog jezika. U pitanju je posebna platforma koja je putem interneta i računara ili tableta odnosno pametnog telefona dostupna u svakom trenutku. Na taj način polaznici mogu raditi dodatne zadaće i ostale zadatke od kuće ili na bilo kojem drugom mjestu, pod stalnim nadzorom naših profesora. Glossa Online platforma je besplatni dodatak kursu, prije svega oblikovan kao model zadaće ili „radne sveske“ za dodatno i uvijek dostupno online-vježbanje.
  • Spremite se za polaganje međunarodno priznatog Goethe-sertifikata A1 u najkraćem mogućem roku!

Upis je u toku – nove grupe kreću od 7.8.2017. – prijavite se putem telefona na broj 051/961-361, putem mejla na banjaluka@glossa.ba ili direktno na info-pultu u Glossa – centru za njemački jezika Banja Luka u ulici Vidovdanska 39 i osigurajte svoje mjesto u grupi! Za dodatne informacije vam takođe stojimo na raspolaganju putem sistema za razmjenu pourka na našoj zvaničnoj Facebook-stranici.

Posted in Banja Luka, Novosti and tagged , , .

glossa

?page_id=2