Učite njemački u Glossa-centru Zvornik: Novi ljetni programi za odrasle i za djecu

Glossa-ljetni-kursevi-2017-1Upisi u toku! Ljeto može da počne! 

Ljeto je većini ljudi omiljeno godišnje doba, s pravom – sunce, toplo vrijeme, kupanje, druženje, zabava, izleti u prirodu… Glossa – centar za njemački jezik Zvornik vam ovo ljeto čini još primamljivijim! Očekuju vas posebni programi kurseva njemačkog jezika za odrasle i djecu.

Posebni ljetni kursevi za odrasle

Za sve zainteresovane koji tokom ljeta žele učiti njemački jezik organizujemo ljetne kurseve na svim nivoima, kako za odrasle tako i za djecu. Polaznici koji upišu naše ljetne kurseve su u mogućnosti da biraju svoj optimalni intenzitet učenja i na taj način kurs završe u kraćem ili dužem vremenskom periodu. Kursevi po vašoj mjeri!

Upišite ljetni kurs u Glossa – centru za njemački jezik  Zvornik, učite sa nama njemački i družite se kroz još jedno zabavno „Glossa Ljeto“!

Glossa-ljetni-kursevi-2017-2NOVO: Poseban ljetni program pomoću kojeg možete da završite kurs za 2 do 10 sedmica! Omogućili smo Vam da preko ljeta kurseve završite brže i najpovoljnije do sada!

Možete da birate između ekstraintenzivnog kursa koji se izvodi svakim radnim danom od 9.00 h do 12.30 h (trajanje kursa je 2 sedmice) i intenzivnog kursa koji se izvodi u večernjim terminima po dva ili tri puta sedmično (trajanje od 7 do 10 sedmica).

Dođite i uvjerite se sami! Dobro nam došli!

Posebni ljetni kursevi za djecu

Ljeto je vrijeme druženja, igre i zabave. Stoga smo u Glossa – centru za njemački jezik Zvornik odlučili da naše kurseve njemačkog jezika za djecu organizujemo i u ljetnom periodu. Program Glossa Sommer – ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu će našim najmlađim polaznicima osigurati zabavno učenje njemačkog jezika. Individualni pristup svakom mališanu omogućava praćenje napretka i krajnje procjene nakon završenog kursa. Kod nas se održavaju redovni roditeljski sastanci, jer nam je važno da roditelji budu dio procesa učenja, te da prate napredak svoje djece.

Koje su prednosti ljetnih kurseva za djecu?

Ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu otvaraju vrata ka učenju i zabavi tokom ljetnog perioda. Sva djeca koja žele sa nama učiti njemački jezik tokom ljeta mogu da računaju na raznovrsne nastavne aktivnosti u učionici i izvan nje. Pripremili smo mnogobrojne igre, aktivnosti u prirodi, učenje uz film, muziku, glumu ili ples, druženja između grupa uz društvene igre i još mnogo toga.

Glossa-ljetni-kursevi-2017-3Koliko dugo traju ljetni kursevi za djecu?

Ljetni kurs njemačkog jezika za djecu traje dva mjeseca, i to juli i august. Kurs je osmišljen tako da se nastava odvija u vidu zanimljivih radionica koje zajedno sačinjavaju jednu cjelinu. Djeca su nakon toga u mogućnosti da nakon ljeta učenje nastave na narednom nivou. Nastava se odvija jednom ili dvaputa sedmično, radnim danom poslijepodne, tako da djeca pored učenja njemačkog jezika mogu i da se igraju sa drugarima, te da se posvete svojim hobijima.

Program za djecu je podijeljen po uzrastima:

Ljetni kurs KINDER 1 (uzrast 4-7 godina)

Ljetni kurs KINDER 2 (uzrast 8-12 godina)

Ljetni kurs KINDER 3 (uzrast 13-15 godina)

Ovog ljeta smo pripremili posebne pogodnosti i poklone iznenađenja za naše najmlađe!

Više informacija telefonom na broj 065/539-172  ili putem mejla glossazvornik@gmail.com ili nas posjetite lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 15 (kod gradskog parka).

Posted in Novosti, Zvornik and tagged , , .

glossa

?page_id=2