Učite njemački u Glossa-centru Prnjavor: Novi ljetni programi za odrasle i za djecu

Glossa-ljetni-kursevi-2017-1Upisi u toku! Ljeto može da počne! 

Ljeto je većini ljudi omiljeno godišnje doba, s pravom – sunce, toplo vrijeme, kupanje, druženje, zabava, izleti u prirodu… Glossa – centar za njemački jezik Prnjavor vam ovo ljeto čini još primamljivijim! Očekuju vas posebni programi kurseva njemačkog jezika za odrasle i djecu. 

Posebni ljetni kursevi za odrasle

Kursevi po vašoj mjeri!

Za sve zainteresovane koji tokom ljeta žele učiti njemački jezik organizujemo ljetne kurseve na svim nivoima. Polaznici koji upišu naše ljetne kurseve u mogućnosti su da biraju svoj optimalni intenzitet učenja i da na taj način kurs završe u kraćem ili dužem vremenskom periodu.

Upišite ljetni kurs u Glossa – centru za njemački jezik Prnjavor, učite sa nama njemački jezik i družite se kroz još jedno zabavno „Glossa Ljeto“!

Glossa-ljetni-kursevi-2017-2NOVO: Poseban ljetni program pomoću kojeg možete da završite kurs za 6 sedmica! Omogućili smo Vam da preko ljeta kurseve završite brže i najpovoljnije do sada!

Kursevi A1.1 i A1.2 imaju po 45 časova! Kojim ćete intenzitetom njih da pohađate? To nam recite sami! 

Posebni ljetni kursevi za djecu

Ljeto je vrijeme druženja, igre i zabave. Stoga smo u Glossa – centru za njemački jezik Prnjavor odlučili da naše kurseve njemačkog jezika za djecu organizujemo i u ljetnom periodu. Program Glossa Sommer – ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu će našim najmlađim polaznicima osigurati zabavno učenje njemačkog jezika. Individualni pristup svakom mališanu omogućava praćenje napretka i krajnje procjene nakon završenog kursa. Kod nas se održavaju redovni roditeljski sastanci, jer nam je važno da roditelji budu dio procesa učenja, te da prate napredak svoje djece.

Koje su prednosti ljetnih kurseva za djecu?

Ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu otvaraju vrata ka učenju i zabavi tokom ljetnog perioda. Sva djeca koja žele sa nama učiti njemački jezik tokom ljeta mogu da računaju na raznovrsne nastavne aktivnosti u učionici i van nje. Pripremili smo mnogobrojne igre, aktivnosti u prirodi, učenje uz film, muziku, glumu ili ples, druženja između grupa uz društvene igre i još mnogo toga.

Glossa-ljetni-kursevi-2017-3Koliko dugo traju ljetni kursevi za djecu?

Ljetni kurs njemačkog jezika za djecu traje samo 5 sedmica, a počinjemo već od 12. juna. Jedna grupa već nestrpjivo čeka na početak. Kurs je osmišljen tako da se nastava odvija u vidu zanimljivih radionica koje zajedno sačinjavaju jednu cjelinu. Djeca su nakon toga u mogućnosti da nakon ljeta učenje nastave na narednom nivou. Nastava se odvija 3 puta sedmično – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17.00 časova.

Program za djecu je podijeljen po uzrastima:

Ljetni kurs KINDER 1 (uzrast 4-10 godina)

Ljetni kurs KINDER 2 (uzrast 11-14 godina)

Više informacija možete dobiti telefonom na broj 065/531-840 ili putem mejla prnjavor@glossa.ba ili nas posjetite lično u našim prostorijama u ulici Veljka Milankovića bb.

Posted in Novosti, Prnjavor and tagged , , .

glossa

?page_id=2