Učite njemački u Glossa-centru Derventa: Novi ljetni programi za odrasle i za djecu

Glossa-ljetni-kursevi-2017-1Upisi u toku! Ljeto može da počne! 

Ljeto je većini ljudi omiljeno godišnje doba, s pravom – sunce, toplo vrijeme, kupanje, druženje, zabava, izleti u prirodu… Glossa – centar za njemački jezik Derventa vam ovo ljeto čini još primamljivijim! Očekuju vas posebni programi kurseva njemačkog jezika za odrasle i djecu.

Posebni ljetni kursevi za odrasle

Za sve zainteresovane koji tokom ljeta žele učiti njemački jezik organizujemo ljetne kurseve na svim nivoima, kako za odrasle tako i za djecu. Polaznici koji upišu naše ljetne su u mogućnosti da biraju svoj optimalni intenzitet učenja i na taj način kurs završe u kraćem ili dužem vremenskom periodu. Kursevi po vašoj mjeri!

Upišite ljetni kurs u Glossa – centru za njemački jezik Derventa, učite sa nama njemački i družite se kroz još jedno zabavno „Glossa Ljeto“!

Glossa-ljetni-kursevi-2017-2NOVO: Poseban ljetni program pomoću kojeg možete da završite kurs za 2 do 10 sedmica! Omogućili smo Vam da preko ljeta kurseve završite brže i najpovoljnije do sada!

Možete da birate između ekstraintenzivnog kursa koji se izvodi svakim radnim danom od 9.00 h do 12.30 h (trajanje kursa je 2 sedmice) i intenzivnog kursa koji se izvodi u večernjim terminima po dva ili tri puta sedmično (trajanje od 7 do 10 sedmica).

Dođite i uvjerite se sami! Dobro nam došli!

Posebni ljetni kursevi za djecu

Ljeto je vrijeme druženja, igre i zabave. Stoga smo u Glossa – centru za njemački jezik Derventa odlučili da naše kurseve njemačkog jezika za djecu organizujemo i u ljetnom periodu. Program Glossa Sommer – ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu će našim najmlađim polaznicima osigurati zabavno učenje njemačkog jezika. Individualni pristup svakom mališanu omogućava praćenje napretka i krajnje procjene nakon završenog kursa.

Koje su prednosti ljetnih kurseva za djecu?

Ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu otvaraju vrata ka učenju i zabavi tokom ljetnog perioda. Sva djeca koja žele sa nama učiti njemački jezik tokom ljeta mogu da računaju na raznovrsne nastavne aktivnosti u učionici i izvan nje. Pripremili smo mnogobrojne igre, aktivnosti u prirodi, učenje uz film, muziku, glumu ili ples, druženja između grupa uz društvene igre i još mnogo toga.

Glossa-ljetni-kursevi-2017-3Koliko dugo traju ljetni kursevi za djecu?

Ljetni kurs njemačkog jezika za djecu traje dva mjeseca, i to juli i august. Nastava se odvija u vidu projektne nastave sa individualizovanim tipom zadataka. Nastava će se odvijati 2 puta sedmično, po 4 časa- 2 časa u učionici, 2 časa dodatnih aktivnosti.  Kurs obuhvata 10 dolazaka,  40 školskih časova.

Program za djecu je podijeljen po uzrastima:

Sommerkurs 1     3- 6 god.

Sommerkurs 2     7-9 god.

Sommerkurs 3     10-13 god.

Sommerkurs 4     14-16 god.

Ovog ljeta smo pripremili posebne pogodnosti i poklone iznenađenja za naše najmlađe!

Više informacija telefonom na broj 066/848-261 ili putem mejla derventa@glossa.ba ili nas posjetite lično u našim prostorijama u ulici Cara Lazara 45 (zgrada „Derventskog lista“).

Posted in Derventa, Novosti and tagged , , .

glossa

?page_id=2