Kino za djecu? Besplatno? Da! Dobro ste pročitali!

Glossa-centar za njemački jezik Derventa i JU Narodna biblioteka “Branko Radičević” Derventa organizuju gledanje filma za djecu. Ulaz je slobodan. Svi zainteresovani mališani iz Dervente i okoline se mogu pridružiti. Film je pogodan za djecu svih uzrasta. Ne znate njemački jezik? Nije problem, film je titlovan na našem jeziku.

Šta bi bilo kino za djecu bez kokica i sokića? Za potpuni ugođaj će se pobrinuti Glossa-centar: Glossa časti besplatnim kokicama i sokićima za svu djecu, dok će se Biblioteka pobrinuti za udoban kino ambijent sa platnom i projektorom!

Gdje? – u prostorijama JU Narodne biblioteke “Branko Radičević” Derventa u ulici Trg Oslobođenja 2

Kada? – u četvrtak, 30.11.2017.

U koliko sati? – u 18.30 h

Koji film? – film iznenađenja koji će vas sve nasmijati do suza

Kino za djecu, održano Glossa-centru 2015. godine

Više informacija na 066 848 261, putem maila na derventa@glossa.ba ili lično u prostorijama Glossa-centra u ulici Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista) svakim radnim danom od 17.00 h do 22.00 h.

Dođite, sjednite i uživajte u filmu, kokicama i sokićima!

Njemački jezik je sa nama zabavan! Dobro nam došli!

Kino za djecu je prvi zajednički projekat JU Narodne biblioteke “Branko Radičević” i Glossa –  centra za njemački jezik Derventa od kada je potpisan Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između ove dvije ustanove. Slijedi niz zajedničkih projekata. Budite dio naše priče!