Takmičenje iz njemačkog jezika u Glossa-centru Tuzla

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla organizuje takmičenje iz njemačkog jezika za svu zainteresovanu djecu i omladinu na nivoima jezičkog znanja A1, A2, B1 i B2.

Takmičenje će se održati 20.05.2017. godine u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Tuzla u ulici Džafer Mahala 1 – Skver.

Osim polaznika dječijih i omladinskih kurseva učestvovati na takmičenju mogu i svi zainteresovani školarci uzrasta od 12-18 godina.

Za eksterne kandidate organizujemo besplatno ulazno testiranje 13. maja 2017. u 14:30 h kako bismo utvrdili njihov nivo znanja.

Takmičenje će se sastojati iz dva dijela, čiji je fokus na testiranju produktivnih vještina komunikacije i to pismenih i usmenih u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za strane jezike.

Svi kandidati, koji žele učestvovati na takmičenju mogu se prijaviti do 18. maja 2017. godine.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i učestvuju na takmičenju i osvoje vrijedne nagrade:

  • PRVO MJESTO [i] – zlatna medalja i diploma sa besplatnim kursom njemačkog jezika
  • DRUGO MJESTO – srebrna medalja i diploma sa 50% popusta na kurs njemačkog jezika
  • TREĆE MJESTO – bronzana medalja i 30 % popusta na kurs njemačkog jezika

Prijave se vrše na info-pultu u prostorijama Glossa- centra za njemački jezik Tuzla.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mejl tuzla@glossa.ba ili direktno u prostorijama Glossa- centra za njemački jezik.

Radujemo se Vašem učešću!

Vaš Glossa – centar za njemački jezik Tuzla

[i] Kandidati uzrasta od 12 godina i više, tj. polaznici Planet kurseva, te učenici navedenog uzrasta kao nagradu za prvo mjesto mogu da biraju između besplatnog kursa i 20% popusta na Glossa Sommer (ljetna škola u Beču). Kandidati se mogu naknadno izjasniti o nagradi koju žele.

Posted in Novosti, Tuzla and tagged , , .

glossa

?page_id=2