Glossa – centar za njemački jezik Bihać povodom jesenskog upisnog roka organizuje sedmicu otvorenih vrata sa sve zainteresovane građane. U sedmici od 13.11. do 18.11.2017.  će svi ljubitelji njemačkog jezika imati priliku da se upoznaju sa radnom Glossa-centra Bihać. U ovoj sedmici nudimo:

Schnupperkurs – svi zainteresovani građani, koji nemaju  predznanje iz njemačkog jezika imaju priliku da jednu sedmicu besplatno pohađaju početni kurs njemačkog jezika na nivou A1/1. Svi građani,koji žele da nauče njemački jezik na ovaj način mogu da steknu uvid u rad i nastavne principe i metode Glossa – centra za njemački jezik Bihać. (Zbog ograničenog broja mjesta, neophodna je prethodna prijava na kurs do petka, 10.11.2017. – prijava je moguća putem telefona, mejla ili lično u prostorijama Glossa-centra Bihać)

Besplatno ulazno testiranje – Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili preko televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Bihać. U okviru Sedmice otvorenih vrata organizujemo besplatnu procjenu znanja za odrasle i djecu! Također, svi zainteresovani koji se testiraju u toj sedmici po želji mogu dobiti potvrdu o nivou znanja po promotivnoj cijeni! Naši iskusni predavači će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

Veče njemačkog filma – za naše odrasle polaznike i sve druge ljubitelje njemačkog jezika organizujemo veče njemačkog filma u srijedu, 15.11.2017. sa početkom od 20:00 časova u našim prostorijama. Film prikazujemo sa titlovima na BHS jeziku, tako da ne morate nužno da znate njemački jezik da biste uživali u njemačkom filmu. Ulaz slobodan.

Više informacija o ovom događaju možete dobiti putem telefona na 062/079-929 putem maila bihac@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Harmanski sokak bb (do OŠ Harmani 1) svakim radnim danom od 14:00 h do 22:00 h.