Besplatno_ulazno_testiranje_i_procjena_znanja_u_Glossa-centru

Sedmica besplatnog ulaznog testiranja i procjene znanja u Glossa-centru Brčko

Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili preko televizora i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Brčko.

Glossa – centar za njemački jezik Brčko u sedmici od 18.09. do 22.09.2017. organizuje od 16:00 do 18:00 časova besplatna ulazna testiranja i procjene znanja za odrasle i djecu. Naši iskusni predavči će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

U Glossa – centru za njemački jezik Brčko je trenutno u toku upisni rok, tako da dolaskom na testiranje imate priliku da osigurate svoje mjesto u grupi. Testiranje će se održavati u našim prostorijama u ulici Bulevar mira 4.

Dodatne informacije za ovaj događaj možete potražiti u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Brčko u ulici Bulevar mira 4, te putem telefona na broj 066 305 888 ili mejlom na adresu brcko@glossa.ba.

Posted in Brčko, Novosti and tagged , , .

glossa

?page_id=2