Sedmica besplatne procjene znanja u Glossa-centru Tuzla

Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili preko televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Tuzla.

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla u sedmici od 23.10. do 27.10.2017. organizuje besplatnu procjenu znanja za odrasle i djecu! Također, svi zainteresovani koji se testiraju u toj sedmici po želji mogu dobiti potvrdu o nivou znanja po promotivnoj cijeni! Naši iskusni predavači će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

Ko od zainteresovanih u navedenoj sedmici nakon testiranja upiše kurs njemačkog jezika, ostvaruje 10% popusta na prvi svoj kurs njemačkog jezika u Glossa-centru Tuzla.

Iz organizatorskih razloga je obavezna prijava za testiranje. Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije za ovaj događaj u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Tuzla svakim radnim danom od 15:00 – 22:00 h, subotom od 09:00 – 14:00 h, u ulici Džafer Mahala br.1 skver (2.sprat iznad Azela), te putem telefona na broj 061 571 561 ili mejlom na adresu tuzla@glossa.ba.

Deutsch ist super! Dobro nam došli!

Posted in Novosti, Tuzla and tagged , , , , , .

glossa

?page_id=2