Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili preko televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Brčko.

Glossa – centar za njemački jezik Brčko u sedmici od 16.04. do 20.04.2018. organizuje: besplatna sedmica procjene znanja za odrasle i djecu! Također, svi zainteresovani koji se testiraju u toj sedmici po želji mogu dobiti potvrdu o nivou znanja po promotivnoj cijeni! Naši iskusni predavači će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

Testiranja će se obavljati svaki radni dan 16.00 h – 17.00 h. 

Iz organizatorskih razloga je obavezna prijava za testiranje. Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije za ovaj događaj u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik svakim radnim danom od 16:00 – 22:00 h, Bulevar mira 4), te putem telefona na broj 066/305-888 ili mejlom na adresu brcko@glossa.ba.

Deutsch ist super! Dobro nam došli!