U utorak, 28.11.2017. Glossa – centar za njemački jezik Derventa i Dječiji klub “Bambi” su potpisali Ugovor o saradnji. U okviru ove saradnje će obje strane imati uzajamne pogodnosti. Dalje je planirano da će Glossa-centar i “Bambi” u okviru ove saradnje uzajamno učestvovati na manifestacijama koje partneri organizuju, te pružaju odgovarajuću podršku.

Glossa – centar za njemački jezik Derventa za mališane iz Dječijeg kluba “Bambi” svakog utorka organizuje 45 minuta zabavne nastave za djecu predškolskog uzrasta. Na časovima se uči kroz igru, zabavu, družene, pjesme, crtanje, glumu i ples.

Povodom potpisivanja Ugovora o saradnji su mališani imali priliku da uživaju u besplatnoj, probnoj radionici njemačkog jezika, a zvanični početak programa je u utorak, 05.12.2017.!

Dragi roditelji, još uvijek možete prijaviti svoje dijete na kurs njemačkog jezika koju organizuje Glossa-centar u Dječijem klubu “Bambi”. Iskoristite ovu sjajnu priliku. 

Glossa – centar za njemački jezik Derventa poziva i druge predškolske ustanove iz Dervente i okoline, da im se obrate povodom saradnje u cilju promocije njemačkog jezika i kulture među mališanima.

Cara Lazara 45, 74400
 +387 66 848 261
 derventa@glossa.ba
 facebook.com/glossaderventa 
 pon-pet, 17:00-22:00