Kako bi polaznicima omogućili maksimalnu fleksibilnost pri pohađanju kurseva njemačkog jezika, Glossa – centar za njemački jezik Zvornik i ove godine organizuje upisni rok u aprilu. Iskoristite proljeće za učenje njemačkog jezika u Glossa-centru, jer uz nas je svaki korak siguran.

Iskoristite aprilski upisni rok i osigurajte svoje mjesto na kursu njemačkog jezika

Glossa Sommer - Intenzivni ljetni kursevi njemačkog jezika za sve uzraste.Kursevi njemačkog jezika za odrasle

Odaberite odgovarajući termin i intenzitet pohađanja nastave i započnite kurs njemačkog jezika u Glossa-centru. Možete birati  između kurseva sporijeg (dva ili tri puta sedmično) i bržeg (četiri ili pet puta sedmično) intenziteta. Individualan pristup u nastavi i praćenje napretka svakog polaznika će osigurati dobre rezultate tokom vašeg učenja njemačkog jezika. Nastava u Glossa-centru nije samo vezana za učionice. Bogat zabavni i kulturni program, naša edukativna putovanja u zemlje njemačkog govornog područja, filmske večeri ili jezičke radionice omogućavaju učenje kroz zabavu uz poseban dodatni program u kojem mogu uživati svi naši polaznici. Kursevi njemačkog jezika za odrasle su prvenstveno namijenjeni osobama od 16 i više godina.

Kursevi njemačkog jezika za djecu

Učenje njemačkog jezika i zabava u jednom! Naši dječiji kursevi su mnogobrojnim mališanima osigurali uspješan napredak u savladavanju njemačkog jezika. Svako dijete pohađa onaj kurs koji mu najviše odgovara po stručnoj procjeni naših pedagoga i profesora. Dječije kurseve prati i bogat dodatni program, u vidu filmskih projekcija, velikih dječijih priredbi, karnevala ili izleta u prirodi. Stručni tim pedagoga i profesora njemačkog jezika neprekidno prati napredak Vašeg djeteta i njegov razvoj kroz našu nastavu njemačkog jezika i sve dodatne aktivnosti. Pored standardnih kurseva za djecu, nudimo i naše kurseve:

keyboard glossaOnline-kurs njemačkog jezika

Od kuće, iz kancelarije ili na bilo kojem drugom mjestu; učite njemački jezik gdje imate pristup internetu i računaru! Kurs njemačkog jezika dostupan onda kada je vama to potrebno – Glossa Online. Kurs koristi jednu od najsavremenijih platformi i virtuelne učionice za nastavu  njemačkog jezika na daljinu. Kurs vode tutori – profesori njemačkog jezika – koji prate napredak polaznika, te svakom polazniku stoje na raspolaganju tokom cijelog kursa.

Glossa-ekg-grafikaKurs njemačkog jezika za zdravstvene radnike

Riječ je o posebnom obliku kursa koji podrazumijeva usvajanje opšteg znanja iz njemačkog jezika, kao i stručne medicinske terminologije na njemačkom jeziku. Kurs obuhvata specijalizovan program usmjeren na komunikaciju između zdravstvenih radnika i pacijenata, ali i samih zaposlenih unutar zdravstvene ustanove međusobno.

Vikend-nastava-nova-slikaVikend kursevi njemačkog jezika

Ukoliko niste u mogućnosti da posjećujete naše kurseve njemačkog jezika tokom radnih dana u sedmici, nudimo Vam rješenje u obliku vikend-nastave. Riječ je o intenzivnom kursu njemačkog jezika, koji je organizovan vikendom. Ukupan fond časova je isti kao i kod naših redovnih kurseva.

Glossa – centar za njemački jezik Zvornik

Svetog Save 15

tel.: 065 539 172

e-mail: zvornik@glossa.ba